.

MENY

Snacks:
Oliver ”noccerella” 40:-
Chips ”torres” 40:-
Kvällens utvalda chark 120:-
Kvällens utvalda ost 120:-
Plocktallrik 195:-

Förrätter:
Betor ”chevre chaud” med getost, mandel och örtig honungdressing 165:-
Oxfile ”köttsmäll” med citrusponzu, friterad ingefära, chili och koriander 185:-
Sotad lax ”carpaccio” med yuzu, majonäs, kålrabbi 175:-
 
Varmrätter:
Helbakad pumpa med rostad mandel, brynt smör och krispig vintersallad 215:-
Torsk med sandefjordsås, forellrom och friterad palsternacka serveras med smörbakade rotfrukter 275:-
Grillad biff med pumpa, svartkål, lök och tryffel serveras med potatispuré 295:-
 
Dessert:
Äggcreme ”bhaba” med mandel, grädde och ”inkokt” frukt 90:-
Chokladcremé ”sött och syrligt” med havtornssorbet, popcorn och dulche de leche 90:-