CATERING

CATERING INFORMATION

Maten levereras på hållbara engångsmaterial och hämtas på plats i restaurangen om inget annat är överenskommet

Betalning sker på plats vid hämtning med kort eller Swisch.

Utkörning sker i Skövde tätort.

Vid uppläggning på annat material än engångsmaterial så tillkommer en kostnad enligt överenskommelse.

CATERING MENYER, PRIS OCH INNEHÅLL

Tryck på alternativen nedanför för att se mer information

Hållbar’s examensmeny

  • Örtbakad kyckling från skaraborg
  • Rosastekt flankstek ”fläder” med syrad lök
  • Krämig potatisgratäng med lagrad ost
  • Rostad vitlökscreme
  • Sallad med källbytomater med skebyrapsolja och dill
  • Sotad grönsparris med ost från almnäs och gröna blad
  • Färskpotatissallad med ramslökspesto, rädisa och ärtor

195:-/pers maten serveras kall beställning sker senast 8/6


Hållbar ”klassiker” menyer

Lilla menyn

  • Rostade rotfrukter med honung och vitlök
  • Ljummen sallad rostade korn, kål och senapsdressing
  • Saltbakade betor med lagrad ost och solroskärnor
  • Örtbakad kyckling
  • Kall örtcreme
  • Gröna blad ”sallad” med grönkål och silverlök
  • Vispat smör
  • Egen bakat bröd

230:-/pers (minimum 15 personer)

Stora menyn

Det som ingår i den lilla menyn med tillägg:

  • Skagenröra med räkor och dill
  • Kryddstekt nöt från lokala gårdar
  • Vispad chokladcreme med rårörda bär och maräng

395:-/pers (minimum 40 personer)


Grillbuffé med grill och kock på plats

(går att boka från april och när vädret tillåter)

  • Svartpepparglazerad ”Butchersteak”
  • Örtbakad Gårdskykling
  • Fläsk ”honung och rabarber”
  • 3 olika sallader med det bästa som finns i säsong
  • Kall örtcreme
  • Varm barbecuesås
  • Grillade grönsaker med kryddsmör
  • Rostad delikatesspotatis

395:-/pers (minimum 40 personer)

Event och bröllop

3 rätter middag till event och bröllop

Menyerna består gärna av lokala produkter med det bästa som finns i säsong. Vi tycker det är extra kul att laga mat med gröna inslag och gärna mat där grönsaker ”får spela huvudrollen” Fråga oss vad som är bäst i säsong just nu och vad vi rekommenderar.

Här kommer ett exempel på en meny till ett bröllop som vi skulle servera i perioden maj/juni

  • Förrätt
    • Grillad sparris med, dill, torkad potatis och löjromshollandaise från otterbäcken
  • Varmrätt
    • Primörgrönsaker med puré på potatis smaksatt med ost från almnäs, rödvinssås och bakad kalv från lokala gårdar
  • Dessert
    • Jordgubbar med vaniljcreme, mynta, sockerkaka och vår egna jordgubbsglass

Ca Pris per person för 3 rätter 445:-


Italiensk hållbara buffe

  • Rostad kål med gremolata och parmesan
  • Ljummen sallad med morot, kapris och citron
  • Skivad italiensk chark
  • Grillad kyckling med svart olivtapenad
  • Bönröra på gula ärtor med mandel och olivolja
  • Gemelli med fetaost, ärtor och mynta
  • Vårt egna bröd
  • Vispat smör

245:-/person  (minimum 15 personer)


Hållbar buffé

Vår hållbara buffé är uppbyggd utifrån det underbara världen av grönsaker. Rotfrukter under höst och vinter samt sparris, ramslök och rabarber under våren. Vi förädlar grönsakerna för att dom ska bli så goda som dom bara kan och till det serverar vi gärna olika typer av baljväxter, bönor, lokala ostar mm. Det går såklart att välja till kött, fisk eller fågel om man skulle önska.

Fråga oss vilken buffé som serveras just nu.

Pris 250:- med reservation för säsongstillägg.


Mingelbuffé

  • Skagenröra ”sriracha taco” silverlök
  • Potatis ”löjrom” smetana och syrad lök
  • Rispapper  ”fröjalax” pepparrot och dill
  • Krutong ”rostbiff&sotad lök” senapscreme,
  • Sotad lax, avokadocreme, gurka
  • Gulbeta, ”3 x getost” nötter, honung
  • Bakad rotselleri ”brynt smörcreme”, mandel
  • Friterad jordärtskocka med färskost och dragon
  • Tomat ”bruschetta” basilika, olivolja

Välj 6 st pris per person 185:-  (minimum 20 personer)


AW-PÅSEN

AW-påsen variera från vecka till vecka. Se den som är aktuell för veckan under fliken aw-påse

169:-/pers